BÅTTILLBEHÖR - MARINBUTIK

Vår butik med båttillbehör finns 20 meter från vår båtverkstad och där har vi tillgång till över 30.000 artiklar från Sveriges största båttillbehörsgrossister. Vi arbetar opartiskt mot olika fabrikat för att ge dig som kund dom bästa båttillbehören på marknaden för rätt peng! Eftersom vår servicebil arbetar över ett större geografiskt område så har vi vissa utkörningar av båttillbehör i Gävle, Tierp, Östhammar.

C. Hansen Group AB är Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till USA-bilar, truck, vans, och marinmotorer. Vi erbjuder ett komplett sortiment av bildelar, marindelar, avgassystem, truck & van delar, och verktyg, från USA:s mest kända tillverkare, från original till eftermarknad. C. Hansen Group AB är även generalimportör av Gulf olja i Sverige. Hansen Marin ger oss tillgång till ca

1 500 000 artiklar inom båttillbehör för marint bruk.


Nautec levererar prisvärda kvalitativa produkter till oss. Dom har runt 12 000 artiklar som går under kategorin båttillbehör men där en stor del även passar andra kategorier såsom fritid, camping, fiske, husvagn och husbil.

Byggplats & Båtprylar tillhandahåller över 7000 artiklar inom båttillbehör.

Vi lagerför dom vanligaste marina båttillbehören och har vi inte på vårt eget lager så får vi påfyllning dagen efter order.

Byggplast & Båtprylar har genom året vuxit till en av de största leverantörerna av båttillbehör till den marina fackhandeln.

Gulf förser Sverige med komplett sortiment av Motorolja, Marinolja, MC-olja samt smörjmedel för industrin och tunga fordon!


Sedan början av 1900-talet står Gulf för kvalitet och kundservice. Redan 1913 öppnade Gulf världens första drive in bensinstation och Gulf har bl.a utvecklat den syntetiska motoroljan. Idag är Gulf ett världsomspännande bolag med fabriker och representation i över 100 länder.