Båtverkstad

Vi har 700m2 verkstadsyta och det byggs en svetshall på 180m2

Våren 2020 kommer en butikslokal med marina tillbehör färdigställas.      Vi utför

  • Motorservice, båtservice och reparationer
  • Nyinstallation av inombordare, utombordare och drev
  • Drevservice och drevreparationer, drevbyte
  • Vinterkonservering av motor och hela båtens övriga behov
  • Felsökning och reparationer på samtliga motortyper
  • Försäkringsärenden

Fullservice

Oavsett om du kör motorbåt eller seglar, om du har inombordare eller utombordare, om du kör bensin eller diesel så kan vi erbjuda vår fullservice. På plats i våra lokaler utför våra duktiga mekaniker samtliga arbeten på din båt året runt. Auktoriserad Mercury Mercruiser samt Selva motorer
Om olyckan varit framme

Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag! om du gått på grund eller motorn fått skador som täcks av en försäkring så kan du tryggt vända dig till oss. Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag och hämtar, besiktigar och utför båtreparation i gävlebord om olyckan har varit framme.


Har din båt blivit utsatt för stöld eller skadegörelse börjar du alltid med en skadeanmälan. Därefter kan du tryggt låta oss sköta jobbet.


Så här gör du om olyckan varit
framme.

1. Ring ditt försäkringsbolag
2. kontakta oss på telefon eller mail
3. Koppla av

Mobilservice båtservice vid din båt

Vår mobila båtverkstad utför alla tänkbara arbeten vid er båt. Vi hämtar och lämnar drev för service eller reparationer, detsamma gäller även utombordare. Vi hämtar på hösten och levererar åter på våren då allt är klart för sjösättning, tryggt och enkelt.

Våra mobila båtverkstad innehåller förutom verktyg och de vanligast förekommande reservdelarna och självklart mekaniker med spetskompetens. Vårt normala arbetsområde för mobil båtverkstad är Gävle, Karlholm, Tierp, Öregrund, Östhammar och ner till Stockholms skärgård.

Vi löser allt!

På ca 5000 m2 under tak erbjuder vi båtservice, båtreparation och renovering av utombordsmotorer, inombordsmotorer, drev, backslag, elsystem och
sittdynor. Vi utför även plastarbeten, rostfria arbeten, samt montering av navigationsutrustning, marinelektronik, ankarspel, bogpropellrar, peken, pulpeter, badbryggor med mera.
Vinterförvarar du båten hos oss ingår allt från avmastning, upptagning, motorservice och konservering av motorn till rengöring av ut/insida, vaxning, polering, bottenmålning, sjösättning och påmastning igen på våren. Alla arbeten utförs av kunnig och engagerad personal som bryr sig om din båt och älskar sitt jobb.